20 Şubat 2012 Pazartesi

Sıkılanlar İçin



Portakal ve çikolata. Anlık, canın çekivermiştir. Alelacele açılmış malum kavanozun içine düşmüşsündür. Düşmek istemişsindir. Kaşık kaşık, portakal kokusuna, kavanozun içindeki şeye doymak istemişsindir. Vakit belki gecedir, belki öğle ortası. Göğsünde bir öksürük peydah olmuştur. Kıştan sıkılmışsındır. Kardan, soğuktan, pazar tezgahlarındaki donuk renkli sebzelerden, marketten aldığın kokusuz ayvadan, erimiş karlardan, buzdan, ıslak kaldırımlardan, şemsiyeden, kat kat giyinmekten, sıcak evinde evsizleri, yakacağı olmayanları düşünmenin verdiği huzursuzluktan, birbirine sokulup ısınmaya çalışan sokak kedilerini düşünmekten, puslu sabahlardan, yumuşak battaniyeden, çiçeksizlikten, ayazdan, kuş cıvıltısını özlemekten, hava durumu haberlerinden...


14 yorum:

Açalya dedi ki...

portakallı kek mi o?

tatlıhayat dedi ki...

Kş mevsiminin haletıruhiyesi bu kadar mı güzel anlatılır....Sevgiyle...

nazlı dedi ki...

oof cok tehlikeliii bir fotograf buu yanlız :) kokuusu geldı burnuma portakalla malum şeyin :))

yeşim dedi ki...

eline sağlık canım çok güzel görünüyor.öpüyorum.

mine dedi ki...

of of of aynen : )

Unknown dedi ki...

Offf Narinim öyle sıkıldım ki bende herşeyden. Acaba bir kavanoz nutella iyi gelir mi bünyeye? Enlemesine gelir ondan eminim ama :))

Unknown dedi ki...

Tam da hissettiklerim aha

made in funda dedi ki...

BİR KEK ANCAK BU KADAR GÜZEL RESMEDİLİR.TEBRİKLER NECLACIĞIM....

sibelyalcincom dedi ki...

Biraz güneş görene kadar bu sıkıntıları yaşıyacağız galiba:(

Aybike Ceylan dedi ki...

Alemsin, alem.. ve ben seni seviyorum, bu kadar uzaktan :)

Unknown dedi ki...

her ne kadar kendimi tutsamda bugün aldım marketten o malum şeyden.. tam kaşıklanacak durumda beni beklio.. kesin 1-2 güne kalmaz dibini bulur :)))

Adsız dedi ki...

İşte asla hayır diyemeyeceğim tek ikili! Hemde yanyana,nediyim artık bilemedim :D Sen adama kek yaptırırsın durduk yerde şimdi.

Mine Tozanlıoğlu dedi ki...

ya çikolata ruhu doyuruyor da bedeni de çok doyurmasa yani yaramasa bu kadar biliyorum biliyorum her güzelin bir kusuru var )))

Mine Tozanlıoğlu dedi ki...

ya çikolata ruhu doyuruyor da bedeni de çok doyurmasa yani yaramasa bu kadar biliyorum biliyorum her güzelin bir kusuru var )))

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin