15 Eylül 2016 Perşembe

En İyi Kurabiye Tarifleri





Hepimiz için çay saatleri oldukça önemlidir. Yeri geldiğinde en önemli paylaşımlar, fikir alışverişleri bir çay saati döngüsü etrafında sonuçlanır. Hal böyleyken de elbette çay saatini tatlı bir zaman dilimine dönüştürmek oldukça önemlidir. Özellikle misafirlerini kendi yaptığı lezzetler eşliğinde ağırlamaktan hoşlanan bizler için, çayın yanına yakışan en önemli lezzetlerin başında kurabiye gelir. Eğer evde hazırda bir şey yoksa ve misafirleriniz az sonra kapınızı çalacaksa, kısa sürede hazırlayabileceğiniz kurabiyeler ile misafirlerinizin hem midesine hem de gözüne hitap etmiş olacaksınız.

Kısa sürede en iyi lezzeti yakalamak adına çok fazla kurabiye tarifi ile ilgilendiğimi söylemeliyim. Tatlı ve tuzlu kurabiye tarifi konusunda kitap yazabilecek kadar deneyime de sahibim. Yine de farklı tatlara her zaman açık olduğum için sık sık yeni tarif araştırmasına girerim. Yine internetten kurabiye tarifi ile ilgili araştırmalara girmiştim ki lezzet.com sitesini keşfettim. Özellikle görsellerindeki güzellik ve tariflerin pratik şekilde anlatılması kesinlikle beni cezbeden unsurların başında geliyor. Hem servis ederken görsellik açısından neler yapılabilir diye düşünmek zorunda kalmıyorum hem de tarifleri o denli pratik ki zaman ve malzeme açısından hiç zorluk yaşamıyorum. Bir insan daha ne isteyebilir ki.

Eğer damak lezzetlerimiz aynı ise kurabiye tarifi içinden Damla Sakızlı Beyaz Kurabiye sizin de favoriniz olmaya kesinlikle aday olacaktır. Hem çay hem de kahve keyfinin yanında lezzeti ve görselliği ile harika bir tat. Eğer tatlı kurabiye tarifi değil de tuzlu kurabiye tarifi arıyorsanız tuzlu kurabiyeler sizin için kesinlikle biçilmiş kaftan. Üstelik görünüşleri itibari ile de pastaneden aldığınız kurabiyelerden hiçbir farkı yok. Tek fark evde kullandığınız kaliteli ve sağlıklı malzemeler ile yapıyor oluşunuz.

Sadece kurabiye tarifi değil, lezzet.com sitesinde aklınıza gelen veya merak ettiğiniz her türlü tarife ulaşmanız mümkün. Özellikle benim gibi bol bol misafir çağıran biriyseniz lezzet.com sitesindeki tarifler ile hem masanızı hem de midenizi doldurabileceksiniz. Siteye girdiğinizde mutlaka bütün kategorilere göz atmalısınız. Eminim ki siz de benim gibi birçok püf noktası edinip hayatınızı çok daha kolaylaştıracak bilgiler edineceksiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin