Malzemeler:
🍀1 çay bardağı önce çekilmiş fındık
🍀150 gr. oda isisinda tereyağ
🍀1/2 su bardağı pudra şekeri
🍀1 çay bardağı buğday nisastasi
🍀2 su bardağına yakın un
🍀1/2 çay kaşığı toz tarçın
🍀1 paket şekerli vanilin
Üzeri Icin:
🍀Pudra şekeri
Hazırlama:
Derin bir kapta tereyağ, pudra şekeri ve vanilini yedirin birbirine.
Sonra kalan malzemeleri ekleyip kulak memesi kıvamında hamur yogurun. (Unu kontrollü ekleyin iki bardaktan biraz eksik de alabilir.)
Hamurdan minik parçalar koparıp yuvarlağı ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin.
Önceden isitilmis 210 derece fırında pişirin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder