28 Ekim 2010 Perşembe

Ashley İçin



Şimdi karaormanda arabamız ilerliyor.İçerideki kütüphanedeki kitaplar esen şiddetli rüzgar ve bozuk yolların da etkisiyle düşüyorlar.Dolunay var ve parlement rengi gece. Arabayı kullanan smokinli kurbağa geceyi atlatıp ' Olmayan Ülke'ye ulaşmayı dört gözle bekliyor ...Sol tarafı uçurumlu yolu geçebilecekler mi ? Tüm bunları çizmeyi de bir gün denerim inşallah :) . Arabanın üstünde kara kara düşünen de yine benim.



Ashley'i tanır mısınız? Macaristan'da Debrecen Üniversitesi'nde üç yıl okumaya hak kazandı diye pek bi sevinmiş, gururlanmıştık. Gidip okulunda okumak için konsolosluğun istediği tüm belgeleri toparlamış, tüm testleri olmuş, bugün git yarın gellere katlanmışken; şimdi de derslerden geri kaldığınız için psikolojiniz bozuldu, bu ülkeye zarar verebilirsiniz gibi komik bir sebeple vize verilmiyor. Üstelik hakkını aramak için de vize alamadığı ülkeye gidip başvuru yapması gerektiği söyleniyor. Annesi tüm hikayeyi anlatıyor, desteğinizi bekliyor.


5 yorum:

nalan dedi ki...

ben de en azından facebook'ta paylaşayım dedim. belki bir işe yarar. salaklık çünkü, daha ötesi yok.
o aşağıdaki poğaçayı da görmedim sanma, insan yapar mı bunu yahu akşam vakti?
eve kadar nasıl dayanılır.of!

Zehra Gürgen dedi ki...

Şaka gibi...
Yeterki isteme mazeret çok!

A. dedi ki...

Moralim çok bozuk çok bozuk :( Düşünsene benim Haziran ayından bu yana çektiklerimi ? Girdiğim sağlık testlerine ?Çektiklerime bir bakın :( Ve benimle daslga geçildi resmen dalga geçildi.

evatolyesi dedi ki...

Allah yardımcısı olsun bloğa girdim ve yazıyı okudum çok üzücü
Sizide duyarlılığınızdan dolayı kutlarım
Sevgiler

Adsız dedi ki...

bu yazıyı okumak aylar son ra çok değişik oldu benim için Narincem.Ne duyarlı bi blog dostusun.Umarım bi gün gerçekte de karşılaşırız.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin