4 Nisan 2011 Pazartesi

Baklava Yufkasıyla Pastırmalı, Ispanaklı Rulo Börek




Görüntü iştah açıcı değil mi? Dil peyniri, ıspanak ve pastırma var içinde. Baklava yufkasıyla yapıldı. İlk denememde soğanlı, kıymalı ve bol karabiberli bir içle yapmıştım. Sonuç çıtır börekler, yanında çay varsa hele gelsin keyif. Ama yok ben sevmedim. Belki de kullandığım markadan kaynaklandı. Ağzıma gelen baskın nişasta tadından hoşlanmadım. Söyleyin bakalım, başka bir markanın baklava yufkası ile tekrar denemeye değer mi? Yoksa boşver otur kendin aç mı dersiniz?



Bu arada sevgili Pelin'e ulaşamıyorum kaç gündür. Yine Çin yönetiminin azizliğine mi uğradı bilinmez, sayfası açılmıyor, buradan bir kuş uçurayım dedim.

13 yorum:

  1. Bence de son derece iştah açıcı görünüyor...
    Hele de dairede herkes diyetteyken...

    YanıtlaSil
  2. çıtır çıtır nefis bir börek olmuş canım.ellerine sağlık.öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Necla ablacım ne kadar nefis bir görüntü bu böyle:)..İnsan nefessiz kalıyor bir an. Ellerine sağlık.
    Bence kesinlikle başka markayla denemeye değer:).
    Sevgilerimle
    aslı

    YanıtlaSil
  4. çok iştah açıcı görünüyor canım ellerine sağlık pastırma ıspanak uyumunu severim

    YanıtlaSil
  5. Ay ben de senin şu tahinli cevizli rulonu baklava yufkasıyla yapacaktım, yapmasam mı acep? Hamur açmaya açarım da yiğenimin doğumgününe yapacaktım çeşit çok olacağı için hamur açmak zahmetli olur. Ne dersin?

    YanıtlaSil
  6. Aynı dert bende de var Narinim. Nişasta tadı, tatlı mı tuzlu ne olduğu belli olmayan börekler. Ben Bim'den aldığım yufkayla yapmıştım. Acaba başka markalar daha iyi midir?
    Ama görüntü süper, ellerine sağlık komşum..

    YanıtlaSil
  7. KESİNLİKLE BAŞTAN ÇIKARICI:)
    ELİNE SAĞLIK
    SEVGİLERİMLE..

    YanıtlaSil
  8. Çıtır çıtır harika görünüyor. Bu baklava yufkası sayesinde el açması börek yapmayı unuttuk:)) İç harcı çok lezzetli olmuş arkadaşım ellerine sağlık olsun.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Bundan daha güzel bir börek görüntüsü tanımıyorum,ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  10. Kıymalı olarak bende denemiştim, fakat ağır olmuştu. Ispanaklı daha güzel olmuştur. Ellerine sağlık, sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. valla ben yerim bana ver hepsini ellerine sağlık Neclacım kendin de açarsın bilmem mi

    YanıtlaSil
  12. hemde hemde hemdeee ne iştah açıcı ablacımm harika görünüyor:)
    ellerinden ne olsa güzel vallahi:)
    öpüyorum seni kocaman canım ablam:D

    YanıtlaSil
  13. Neclacığım,
    İlgine teşekkür ederim arkadaşım. Ne oldu bilemiyorum ben güzel güzel tarif eklemeye devam ederken ne oldu anlamadım istatistiklerimin düştüğünü farkettim. Görünen o ki sadece Türkiye'den giriş yapılamıyor siteme. Biraz araştırayım dedim bloggerdan alan adı alan sitelerin de diğer bloglarla birlikte yasaklandığını öğrendim. Fakat şu anda Türkiyedeki bloggerlar kendi bloglarına girebiliyorlar değil mi? Neden böyle ne yapmalıyım bilmiyorum doğrusu:((( Üzgünüm
    başka bir alan adı almak da istemiyorum
    Çok çok sevgiler

    YanıtlaSil

narince