Narince

19 Ağustos 2018 Pazar

Profiterol : Bir Klasik

›
Ekler hamuru için :  – 150 gr un  – 250 ml su  – 60 gr tereyağı – 4 yumurta – bir çimdik tuz Dolgu kreması için : ...
2 yorum:
17 Temmuz 2018 Salı

Taze Incir Reçeli

›
Bahçenin ilk incirlerinden reçel. Bir ölçü meyveye yarım ölçü şeker eklenerek bir gece bekledi. Ertesi sabah kisik ateşte kaynadı. Bildiğ...
1 yorum:
14 Haziran 2018 Perşembe

Kabak Çiçeği Dolması

›
Kabak çiçeği dolmasını daha evvel tarifini verdiğim temel zeytinyağlı dolma içi ile dolduruyoruz. Kabak cicegi narin, sabahtan toplan...
26 Mayıs 2018 Cumartesi

Portakallı ve Kakuleli Güllaç

›
Küçük Ayşe'm güllaç sever, aslinda tatlı sever demem daha dogru olur.  Ramazan'in girmesiyle gullaç talepleri de başlamıştı ama b...
26 Nisan 2018 Perşembe

Eksi Mayalı Sandviç Ekmekleri

›
Tamami esmer undan zeytinli minik sandvic ekmekcikleri yaptim . Hazir un karisimlari tuz icerdiginden, tuz da mayayı oldurmekle kalmayip,...
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle

About Me

Fotoğrafım
Narince
Narince ülkemizde üretilen en iyi beyaz şaraplara tadını, adını veren üzüm. Tokat'ta yetişiyor ve ismiyle tezat güçlü lezzeti olan, kıvamlı şaraplar üretiliyor narinceden.
Profilimin tamamını görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.