Narince
19 Ağustos 2018 Pazar
Profiterol : Bir Klasik
›
Ekler hamuru için : – 150 gr un – 250 ml su – 60 gr tereyağı – 4 yumurta – bir çimdik tuz Dolgu kreması için : ...
2 yorum:
17 Temmuz 2018 Salı
Taze Incir Reçeli
›
Bahçenin ilk incirlerinden reçel. Bir ölçü meyveye yarım ölçü şeker eklenerek bir gece bekledi. Ertesi sabah kisik ateşte kaynadı. Bildiğ...
1 yorum:
14 Haziran 2018 Perşembe
Kabak Çiçeği Dolması
›
Kabak çiçeği dolmasını daha evvel tarifini verdiğim temel zeytinyağlı dolma içi ile dolduruyoruz. Kabak cicegi narin, sabahtan toplan...
26 Mayıs 2018 Cumartesi
Portakallı ve Kakuleli Güllaç
›
Küçük Ayşe'm güllaç sever, aslinda tatlı sever demem daha dogru olur. Ramazan'in girmesiyle gullaç talepleri de başlamıştı ama b...
26 Nisan 2018 Perşembe
Eksi Mayalı Sandviç Ekmekleri
›
Tamami esmer undan zeytinli minik sandvic ekmekcikleri yaptim . Hazir un karisimlari tuz icerdiginden, tuz da mayayı oldurmekle kalmayip,...
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle