5 Ağustos 2010 Perşembe

Tuz Biber Dergisi Ağustos Konuğu Narince


Tuz Biber Dergisi Ağustos konuğu Narince. Sevgili Yasemin ile gerçekleştirdiğimiz sohbeti,

yepisyeni beş tarifimi okumak isterseniz: buyrun Tuz Biber'e.

20 yorum:

  1. Narinceme de bu yakışır akşama merakla okuyacağım kimbilir nasıl güzel yazılar ve tarifler vardır. Emeklerinize sağlık Yaseminin ve senin Neclacığım Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Bir göz gezdirdim. Tarifleriniz süperdi. Cok begendim. Basarilar. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. narinim hepsini inceledim ekrana yapıştımm


    sevgilerr

    YanıtlaSil
  4. Bugün yazlıkta , börülce yedim yanında cacık vardı .Sonra kırmızı biber dolması ve lahana dolması da yedim. İçimden seni geçirdim Narince abla. Hem ohhhhh al iştee yiyorum dedim :D hemde keşke fotosunu çekseydim dedim. Sen ve tariflerin beni delirttiniz !

    YanıtlaSil
  5. Tebrik ederim, başarılarınızın devamını dilerim

    YanıtlaSil
  6. Tebrik canım:)) Her yaptığın nefis, yemek yaparken de tüm incelikleri paylaştığın için de ayrıca teşekkür eder... Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. canım seni tanımak çok güzel kendi adıma çok mutlu oldum.zaten en seçkin bloglar arasındasın canımın içi...tarifler resimler harika...kutluyorum.öpüldünnn...

    YanıtlaSil
  8. Narincem selamlar,okudum hayatım süper olmuş.Tariflerde alındı tabii :))
    Sevgilerimi bırakıyorum canım.
    SEvgiler

    YanıtlaSil
  9. canım benimmmm,süpersin süperrr
    kocaman öpüyorum seni

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar,sizin adınıza çok sevindim,tebrik ediyorum.Şimdi röportajı okumaya,o cici mamalarınızdan nasiplenmeye gidiyorum:)
    Tatlı cumalar olsun,muhabbetle..

    YanıtlaSil
  11. tuz biber dergisindeki sohbetinizi ve tariflerinizi okudum. sohbet doyumsuz olmuş tariflerde çok güzel görünüyor tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
  12. Ellerine saglik bir birinden leziz tarifler olmus.

    YanıtlaSil
  13. Ellerine sağlık narincimm tarifler harika röportaj süper:)

    YanıtlaSil
  14. Tebrik ederiz.Sana da bu yakışırdı zaten.Ashley'den çoooook selamlar.:)

    YanıtlaSil
  15. Canım; senin adına çok mutlu oldum,başarılarının devamını gönülden isterim.Sevgi ile öpüyorum....

    YanıtlaSil
  16. Tebrikler arkadaşım;güzel tariflerin ve röportajın için ayrıca kutluyorum.Başarılarının devamını diliyorum...

    YanıtlaSil
  17. Oooo Necla'cığım,
    Kutlu mutlu olsun. Pek güzel olmuş bu hemen okumalı, seni daha yakından tanımalı.

    YanıtlaSil
  18. Tebrik ederim.. Çok güzel olmuş... Umarım daha güzel başarılar elde edersiniz;)

    YanıtlaSil
  19. Beni asıl çeken yazılarınız… fotoğraflarınız…

    Ve doğanın yarattığı ürünlere sevgiyle yaklaşmanız…

    Patlıcana bakıp “çizgili güzeller” deyişiniz… sonra kabağı, patatesi, bakliyatları... diğer tüm yemek malzemelerini öyle anlatışınız var ki; hayran olmamak elde değil !

    Kutlarım… Hep özenli çalışmalarla karşımıza çıktınız…

    Tuz- Biber’deki söyleşinizi okuduğumda bu özenin boyutlarını gördüm.

    Hak etmiştiniz :)

    Başarılarınızın devamını diliyorum :)

    YanıtlaSil
  20. Sağolun,çok teşekkür ediyorum tek tek.

    Sevgimle kucaklıyor, öpüyorum...

    YanıtlaSil

narince