Narinceme de bu yakışır akşama merakla okuyacağım kimbilir nasıl güzel yazılar ve tarifler vardır. Emeklerinize sağlık Yaseminin ve senin Neclacığım Sevgiler...
Bugün yazlıkta , börülce yedim yanında cacık vardı .Sonra kırmızı biber dolması ve lahana dolması da yedim. İçimden seni geçirdim Narince abla. Hem ohhhhh al iştee yiyorum dedim :D hemde keşke fotosunu çekseydim dedim. Sen ve tariflerin beni delirttiniz !
canım seni tanımak çok güzel kendi adıma çok mutlu oldum.zaten en seçkin bloglar arasındasın canımın içi...tarifler resimler harika...kutluyorum.öpüldünnn...
Ve doğanın yarattığı ürünlere sevgiyle yaklaşmanız…
Patlıcana bakıp “çizgili güzeller” deyişiniz… sonra kabağı, patatesi, bakliyatları... diğer tüm yemek malzemelerini öyle anlatışınız var ki; hayran olmamak elde değil !
Kutlarım… Hep özenli çalışmalarla karşımıza çıktınız…
Tuz- Biber’deki söyleşinizi okuduğumda bu özenin boyutlarını gördüm.
Narinceme de bu yakışır akşama merakla okuyacağım kimbilir nasıl güzel yazılar ve tarifler vardır. Emeklerinize sağlık Yaseminin ve senin Neclacığım Sevgiler...
YanıtlaSilBir göz gezdirdim. Tarifleriniz süperdi. Cok begendim. Basarilar. Sevgiler...
YanıtlaSilnarinim hepsini inceledim ekrana yapıştımm
YanıtlaSilsevgilerr
Bugün yazlıkta , börülce yedim yanında cacık vardı .Sonra kırmızı biber dolması ve lahana dolması da yedim. İçimden seni geçirdim Narince abla. Hem ohhhhh al iştee yiyorum dedim :D hemde keşke fotosunu çekseydim dedim. Sen ve tariflerin beni delirttiniz !
YanıtlaSilTebrik ederim, başarılarınızın devamını dilerim
YanıtlaSilTebrik canım:)) Her yaptığın nefis, yemek yaparken de tüm incelikleri paylaştığın için de ayrıca teşekkür eder... Sevgilerimle...
YanıtlaSilcanım seni tanımak çok güzel kendi adıma çok mutlu oldum.zaten en seçkin bloglar arasındasın canımın içi...tarifler resimler harika...kutluyorum.öpüldünnn...
YanıtlaSilNarincem selamlar,okudum hayatım süper olmuş.Tariflerde alındı tabii :))
YanıtlaSilSevgilerimi bırakıyorum canım.
SEvgiler
canım benimmmm,süpersin süperrr
YanıtlaSilkocaman öpüyorum seni
Merhabalar,sizin adınıza çok sevindim,tebrik ediyorum.Şimdi röportajı okumaya,o cici mamalarınızdan nasiplenmeye gidiyorum:)
YanıtlaSilTatlı cumalar olsun,muhabbetle..
tuz biber dergisindeki sohbetinizi ve tariflerinizi okudum. sohbet doyumsuz olmuş tariflerde çok güzel görünüyor tebrik ederim :)
YanıtlaSilEllerine saglik bir birinden leziz tarifler olmus.
YanıtlaSilEllerine sağlık narincimm tarifler harika röportaj süper:)
YanıtlaSilTebrik ederiz.Sana da bu yakışırdı zaten.Ashley'den çoooook selamlar.:)
YanıtlaSilCanım; senin adına çok mutlu oldum,başarılarının devamını gönülden isterim.Sevgi ile öpüyorum....
YanıtlaSilTebrikler arkadaşım;güzel tariflerin ve röportajın için ayrıca kutluyorum.Başarılarının devamını diliyorum...
YanıtlaSilOooo Necla'cığım,
YanıtlaSilKutlu mutlu olsun. Pek güzel olmuş bu hemen okumalı, seni daha yakından tanımalı.
Tebrik ederim.. Çok güzel olmuş... Umarım daha güzel başarılar elde edersiniz;)
YanıtlaSilBeni asıl çeken yazılarınız… fotoğraflarınız…
YanıtlaSilVe doğanın yarattığı ürünlere sevgiyle yaklaşmanız…
Patlıcana bakıp “çizgili güzeller” deyişiniz… sonra kabağı, patatesi, bakliyatları... diğer tüm yemek malzemelerini öyle anlatışınız var ki; hayran olmamak elde değil !
Kutlarım… Hep özenli çalışmalarla karşımıza çıktınız…
Tuz- Biber’deki söyleşinizi okuduğumda bu özenin boyutlarını gördüm.
Hak etmiştiniz :)
Başarılarınızın devamını diliyorum :)
Sağolun,çok teşekkür ediyorum tek tek.
YanıtlaSilSevgimle kucaklıyor, öpüyorum...