tag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post5813390442872711259..comments2024-01-04T21:56:12.250+03:00Comments on Narince: Kurutulmuş Fasülye KavurmasıNarincehttp://www.blogger.com/profile/16329596934061434052noreply@blogger.comBlogger37125tag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-42296395549224356042011-01-26T12:53:41.571+02:002011-01-26T12:53:41.571+02:00aaaaa bızım buranın kuru fasulyesı :)) ay lımon sı...aaaaa bızım buranın kuru fasulyesı :)) ay lımon sıkıp yıyesım geldı :)))edacahttps://www.blogger.com/profile/08453982004031163234noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-29158394960414893542011-01-16T18:02:27.115+02:002011-01-16T18:02:27.115+02:00Neclacım canım senin buralara gelmen lazım gerçi b...Neclacım canım senin buralara gelmen lazım gerçi burada da yağmur başladı mı durmuyor ama sonra mavi bir gökyüzü yüzünü gösteriyor.. ışık yetersiz olunca bende sevmiyorum fotoğraf çekmeyi sırf bu yüzden özel fotoğraf makinasına ışık aldım ama onuda sevmedim..<br />bugün fasülye tarifi almıştım turunçla yapılan sen de de görünce yapasım geldi.bu hafta yapayım bakalım nasıl olacak?Zehra Gürgenhttps://www.blogger.com/profile/00558591117549507812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-90590808901273885672011-01-16T16:22:30.549+02:002011-01-16T16:22:30.549+02:00Benim gibi beslenmeleri var:)
tek fark ben Ünivers...Benim gibi beslenmeleri var:)<br />tek fark ben Üniversite öğrencisiyim:)))<br />birde onlara anneleri ben ise kendim hazırlıyorum.<br />Açıkçası son günlerde yememe içmeme dikkat ettiğim için onlar kadar güzle olmasada sıkılmış portakal suyu ile 2-3 galete eşlik ediyor benimde öğle ara yemeğime.Açık söylemek gerekirse ben evden koyulan yemekleri severim ki bunu batıda çok yapıyorlar ama ülkemizde ne hikmetse tuhaf ve hoş karşılanmıyor neden bilmiyorum ama anlatmandan dahi çok hoşlandım harika!<br />Ellerine sağlık olsun ben isterdim şimdi olsaydı o köftelerden çünkü benim dayanamadığım şeydir köfte:))Mutfak Havlusuhttps://www.blogger.com/profile/12502999887571255929noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-69504020180999868782011-01-15T20:18:58.877+02:002011-01-15T20:18:58.877+02:00Necla'cığım,
İyileştin mi?
Nasıl geçti kızının...Necla'cığım,<br />İyileştin mi?<br />Nasıl geçti kızının sınavı?Tijenhttps://www.blogger.com/profile/02781681158932993611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-9840982845469517732011-01-15T19:11:31.209+02:002011-01-15T19:11:31.209+02:00Kış hazırlıklarının sefasını böyle çıkarmalı,afiye...Kış hazırlıklarının sefasını böyle çıkarmalı,afiyetler olsun;) ellerine sağlık..pelincehttps://www.blogger.com/profile/09074728126504496107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-66783627283775364242011-01-15T13:55:44.012+02:002011-01-15T13:55:44.012+02:00Her eve Narince :) Narince abla sizin evin aylık m...Her eve Narince :) Narince abla sizin evin aylık mutfak masrafı ne kadar gidiyor :D .Bu kadar malzeme fln alınıyormu yoksa zaten haftalık normal alışverişlerden yapılan tariflermi hepsi ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-34123925383925755702011-01-14T17:22:58.313+02:002011-01-14T17:22:58.313+02:00Görünen o ki o sofrada bir BEN eksiğim:))))
elleri...Görünen o ki o sofrada bir BEN eksiğim:))))<br />ellerine sağlık canımNzlGlhttps://www.blogger.com/profile/03218289473411290613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-87982444119077638512011-01-13T22:06:55.602+02:002011-01-13T22:06:55.602+02:00Narincem,
Hic yemedim ama hep duydum adini, eller...Narincem, <br />Hic yemedim ama hep duydum adini, ellerine saglik.<br /><br />Sevgileirmi gonderiyorum, mutluluklarla beraber...Aybike Ceylanhttps://www.blogger.com/profile/17243357573514495745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-18224544539558279492011-01-13T16:16:00.507+02:002011-01-13T16:16:00.507+02:00Narine'm,her yıl özel olarak kurutulup gelir b...Narine'm,her yıl özel olarak kurutulup gelir bize Trabzon'dan..Ama Güz fasulyesi olacak illa ki..))Ayrıca sırf bu yemeği pişirmek için özel tuzlu et gerekir..Çok işi var dimi??<br /><br />Adı zuluf fasulyesidir..İçine giren tuzlu ete ise perçük denilir..Ne büyük tesadüf,hafta sonu kocaman bir tencere pişirdi annecik..kokusunu alan bize koşmuş ve anında zuluf fasulye bitmiş..)Benim aram olmadığı için pek ilgimi çekmez..)Geçtiğimz yıllarda yayımlamıştım hatta..)<br /><br />Ellerine sağlık canım benim..)Öpücükler sana..)Damak Tadıhttps://www.blogger.com/profile/01875876596679388319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-86393470247050535682011-01-13T13:40:40.573+02:002011-01-13T13:40:40.573+02:00Necla ablacım yine tatlı tatlı yazmışsın, büyük ze...Necla ablacım yine tatlı tatlı yazmışsın, büyük zevkle okudum:).<br />Fasulye kavurmasına biber salçası koymuyordum ben. Acı sever biri olarak çok şey kaçırmışım belli ki:). Bir dahaki sefere o şekilde deneyeyim ben de.<br />Ellerine sağlık:).<br />Sevgilerimle...<br />aslıkristalkelebek(aslı)http://www.kristalkelebek.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-11396056984457499342011-01-12T22:40:25.231+02:002011-01-12T22:40:25.231+02:00Merhabalar ne güzel bir tarif olmuş bunu yazın kur...Merhabalar ne güzel bir tarif olmuş bunu yazın kurutur kışın kemikli etle pişiririz.. eline sağlık bazen unuttuğum lezzetleri burada sizler sayesinde yeniden hatırlıyorum , oysa bir çok kurutulmuş fasulyem var.lezzettabağıhttps://www.blogger.com/profile/14822543551934387781noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-31712717010901477842011-01-12T21:02:09.286+02:002011-01-12T21:02:09.286+02:00Geçmiş olsun Necla'cığım! Yazık sana. Daha iyi...Geçmiş olsun Necla'cığım! Yazık sana. Daha iyi misin şimdi? Dinlen bol bol olur mu?Tijenhttps://www.blogger.com/profile/02781681158932993611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-53824293828710903242011-01-12T16:59:25.154+02:002011-01-12T16:59:25.154+02:00Kurutulmuş fasulyeyi ben de hiç duymadım, tadını d...Kurutulmuş fasulyeyi ben de hiç duymadım, tadını da çok merak ettim aslında. Görüntü harika, eminim lezzeti de öyledir. <br />Ellerine sağlık arkadaşım.dokuzuncubuluthttp://dokuzuncubulut.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-36546807052039509072011-01-11T21:42:27.084+02:002011-01-11T21:42:27.084+02:00hiç sevmiyorum güzel yemekleri fotoğraflama gününü...hiç sevmiyorum güzel yemekleri fotoğraflama gününü bulutların engellemesini! bu arada tanıdı çok ettim bu fasülyenin hiç kurutulmuş fasülye yemedim! ellerinize sağlıkSütüme Sarelleme Karışma!!!http://www.sutumesarellemekarisma.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-8054230817786357222011-01-11T14:21:12.134+02:002011-01-11T14:21:12.134+02:00canım bizim orada bunun kavurma degilde kuru biber...canım bizim orada bunun kavurma degilde kuru biberde ekleyip yemeğini yaparız hımm huda nefis görünüyor ellerine sağlık afiyet bal olsunSevil Şahinhttps://www.blogger.com/profile/03456633929495403286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-24277824064558759092011-01-11T11:05:53.452+02:002011-01-11T11:05:53.452+02:00Bizde de fasulyenin etli yemek olan versiyonu var ...Bizde de fasulyenin etli yemek olan versiyonu var akşama. Annem üzerine sarımsaklı yoğurt da döküp yer. Güzel olur kurutulmuş fasulye severim ben.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16828878662360244658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-27730317839311402332011-01-11T10:54:42.617+02:002011-01-11T10:54:42.617+02:00ellerine sağlık narinim,
olmuş btmiş bile ..ellerine sağlık narinim,<br />olmuş btmiş bile ..Bir Dut Masalı - nUnUhttps://www.blogger.com/profile/16306887121176811610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-68754363412290416522011-01-10T23:19:30.097+02:002011-01-10T23:19:30.097+02:00Kurutulmuş sebzeleri çok seviyorum bana daha lezze...Kurutulmuş sebzeleri çok seviyorum bana daha lezzetli geliyor ellerine sağlık AnkaralımAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12570336817874552408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-67720137677173510232011-01-10T22:04:45.339+02:002011-01-10T22:04:45.339+02:00bu fasulye kurusunun ben yemeğini yapardım ama kav...bu fasulye kurusunun ben yemeğini yapardım ama kavurmasını da deneyeceğim<br />ellerine sağlık güzel komşumNehir Butik Pastahttps://www.blogger.com/profile/01437764103806695502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-5274336465354610862011-01-10T21:58:32.701+02:002011-01-10T21:58:32.701+02:00bizde bir karadenizli olarak çok yapılır fasülye k...bizde bir karadenizli olarak çok yapılır fasülye kavurması ;)elinize sağlıkLEZZETİKRAMhttps://www.blogger.com/profile/11261872540499253474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-53582867706298673212011-01-10T20:18:05.334+02:002011-01-10T20:18:05.334+02:00Annem özellikle öğle yemeklerinde sıkça yapar ve ç...Annem özellikle öğle yemeklerinde sıkça yapar ve çok severiz. Ellerine sağlık. Afiyetle..www.sendepisir.comhttps://www.blogger.com/profile/11210102155110593051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-72476734937446132822011-01-10T19:36:58.632+02:002011-01-10T19:36:58.632+02:00tarzı olan insanlara bayılırım..kendine özgü olmak...tarzı olan insanlara bayılırım..kendine özgü olmak harika birşeydir neclacğım.yine farkını belli etmişsin.tebrikler.....made in fundahttps://www.blogger.com/profile/14909243099948737875noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-36967234417534826892011-01-10T18:45:54.962+02:002011-01-10T18:45:54.962+02:00ellerinize sağlık ne güzel anlatmışsınız canım çek...ellerinize sağlık ne güzel anlatmışsınız canım çekti:)<br />sevgilerevatolyesihttp://evatolyesi.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-47534428810109817732011-01-10T18:32:08.362+02:002011-01-10T18:32:08.362+02:00Merhaba,fasülye kavurmasına bizde hayır diyemeyenl...Merhaba,fasülye kavurmasına bizde hayır diyemeyenlerdeniz.Bende size nacizene fikrimi yazmak istedim.Bu fasülyeler haşlanırken içine 1 çay kaşığı karbonat eklerseniz yeşil rengini koruyor(bende kayınvalidemden öğrendim)ayrıca yumurtasını soğandan sonra eklerseniz iyice pişiyor.Sonra fasülyelerini ekleyin.Ben öyle yapıyorum,ellerinize sağlık sizinde:DYAMAN EFEhttps://www.blogger.com/profile/15386470984456891886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-37766661120672054502011-01-10T15:09:44.082+02:002011-01-10T15:09:44.082+02:00Nasıl severim o tadı kokuyu...
Yoğurtlu severim bi...Nasıl severim o tadı kokuyu...<br />Yoğurtlu severim bir de..<br />İyi hatırlattın ben de yapayım bir ara..Ama kime yedireceksin insanın sadece kendisi için pişirmesi çok tatsız..evdekiler yemez ki :((Hülyahttps://www.blogger.com/profile/05008462101863029237noreply@blogger.com