tag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post8487171423256139945..comments2024-01-04T21:56:12.250+03:00Comments on Narince: Artun Ünsal, İstanbul'un Lezzet Tarihi Narincehttp://www.blogger.com/profile/16329596934061434052noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-75606722012203244522012-12-09T21:17:29.448+02:002012-12-09T21:17:29.448+02:00Neclacığım hakiki bir hazine değerinde gerçekten b...Neclacığım hakiki bir hazine değerinde gerçekten bulduğun kitap..<br />zaten bir solukta çok ama çok keyifle okudum aktardıklarını..<br /><br />birde şu fotoğraflarının özümüze uygunlukları varya, seni kalben tebrik ediyorum..<br />herşeyin hakkını vermen beni ne çok mutlu ediyor..<br /><br />emeğine sağlık canım.. çok sevgilerBir Dut Masalı - nUnUhttps://www.blogger.com/profile/16306887121176811610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-39532327544134531952012-12-07T11:39:49.912+02:002012-12-07T11:39:49.912+02:00ayyyy harikasın
süper görünüyor ellerine sağlıkayyyy harikasın <br />süper görünüyor ellerine sağlıksarımutfak-handehttps://www.blogger.com/profile/15046877447825088753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-64952787385472171212012-12-06T18:34:34.586+02:002012-12-06T18:34:34.586+02:00Çok sevindim, zahmet vermek istemem çok incesiniz ...Çok sevindim, zahmet vermek istemem çok incesiniz teşekkür ederim, afiyet olsun size:)Narincehttps://www.blogger.com/profile/16329596934061434052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-13786006200046823512012-12-06T17:50:28.164+02:002012-12-06T17:50:28.164+02:00oldunuz:) ikisinide deneyeceğim.teşekkürler.sizede...oldunuz:) ikisinide deneyeceğim.teşekkürler.sizede yollayabilirim:)bolken..FiLiZAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-78892488703107143022012-12-06T06:46:50.445+02:002012-12-06T06:46:50.445+02:00Filiz Hanım, ne güzel çok bolmuş şu ara ben de bul...Filiz Hanım, ne güzel çok bolmuş şu ara ben de bulabilsemkeşke. Mantarları önce biraz haşlayıp sonra süzüp doğruyoruz ve tek pişirimlik poşetliyor dondurucuya kaldırıyoruz. Bildiğim vekulandığım en iyi saklama yöntemi bu. Ancak Kastamonulular salamura da yapıyorlar, kışlık fasülye, domates konservesi yapıyoruz ya öyle de saklanabilir diye düşünüyorum denemedim ama. Şöyleki; on dakika kadar haşlayıp hemen sıcak sıcak hızla süzdürüp temiz ve kuru kavanozlara doldurulur, bir yandan beş altı dakikadır kaynar suda fokurdamakta olan yeni kapaklar kavanozlara kapatılıp ters çevrilir. Sonra bir tencereye kavanozlar dizilir üç parmak kaynar suda beş altı dakika daha kaynatılıp soğuyana kadar ellemeden dinlendirilir . Sonra serin ve gölge bir yere kaldırılır. Umarım yardımcı olabilmişimdir. <br /><br />Sevgiler...Narincehttps://www.blogger.com/profile/16329596934061434052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-64041741899487890362012-12-05T22:49:08.507+02:002012-12-05T22:49:08.507+02:00iyi akşamlar..tarife koyduğunuz bir avuç kanlıca m...iyi akşamlar..tarife koyduğunuz bir avuç kanlıca mantarı(Ç.Kale de "melki") beni çok heyecanlandırdı;dondurucudaki kanlıca mantarı koymuşsunuz...nasıl dondurdunuz lütfen yazarmısınız..bu sene burada bayağı bol ve yurtdışında yaşayan kardeşim için koymak istiyorum bir iki kere koydum az suyunu çektirip ve süzüp ama olmadı sanırım ..başka nasıl saklanabilir ayrıca?teşekkür FiLiZAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-61162871411004623052012-12-05T17:12:13.502+02:002012-12-05T17:12:13.502+02:00ELLERİNE SAĞLIK TATLIM.
ALDIM :)ELLERİNE SAĞLIK TATLIM.<br />ALDIM :)Birkaselezzet blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/15986034602547578514noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-44783037732311327362012-12-05T15:08:35.936+02:002012-12-05T15:08:35.936+02:00Artun hocanın kitaplarını ben de çok seviyorum Ne...Artun hocanın kitaplarını ben de çok seviyorum Necla'cığım. Oh afiyetler olsun canımm, nefis görünüyor zaten.Tijenhttps://www.blogger.com/profile/02781681158932993611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-86531650624990039562012-12-03T19:59:49.721+02:002012-12-03T19:59:49.721+02:00aslinda bana da
yollasaniz harika olur yani :p =)
...aslinda bana da<br />yollasaniz harika olur yani :p =)<br />ellerinizee saglik <br />ve afiyet olsun :)<br />çok pratik olmus banada <br />beklerim<br /><br />bisous bisousAicha Dalgichttps://www.blogger.com/profile/15135851906429487156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-84625838260302869942012-12-03T17:48:27.306+02:002012-12-03T17:48:27.306+02:00Ben de alamıyorum. Hiç aklıma gelmedi kütüphaneye ...Ben de alamıyorum. Hiç aklıma gelmedi kütüphaneye bakmak<br />Süpersiniz.<br />Sevgilerdurutariflerhttps://www.blogger.com/profile/15475487154028773547noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-90564520615441697772012-12-03T14:35:57.622+02:002012-12-03T14:35:57.622+02:00Bulgur pilavı pilavların hası pirinç pilavından ço...Bulgur pilavı pilavların hası pirinç pilavından çok severim kendilerini ellerine sağlık Artun Ünsalın diğer kitaplarıda çok güzel ....Miskokulu Lezzetlerhttps://www.blogger.com/profile/16194380222468988255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-24677047829622344502012-12-03T14:28:04.390+02:002012-12-03T14:28:04.390+02:00Mutfağımızın zenginliğini, büyüklüğünü anlayabilme...Mutfağımızın zenginliğini, büyüklüğünü anlayabilmek için güzel bir kaynak kitap. Ben de henüz okumadım. Bu arada fotoğraf da çok güzel. daha çok tarif lütfen.<br />SevgilerPelinhttps://www.blogger.com/profile/07128775031803577928noreply@blogger.com