tag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post177882198696067208..comments2024-01-04T21:56:12.250+03:00Comments on Narince: Narincehttp://www.blogger.com/profile/16329596934061434052noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-86205808683023252102009-03-24T09:23:00.000+02:002009-03-24T09:23:00.000+02:00Teşekkür ederim Meltem Hanım.Karen Hanım, her unun...Teşekkür ederim Meltem Hanım.<BR/><BR/>Karen Hanım, her unun yoğunluğu farklı olduğundan bazı tariflerde hep aynı ölçüyü vermek doğru olmuyor. Ben de kötü bir huyum var ölçülü biçili yemek yapamıyorum pek. Tahin kıvamında demişim, yani koyu olmayan bir kek hamuru elde etmeliyiz. Sanırım iki-iki buçuk bardak unla istenilen kıvam tutturulabilir.Narincehttps://www.blogger.com/profile/16329596934061434052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-33271896447330479822009-03-23T20:08:00.000+02:002009-03-23T20:08:00.000+02:00Kekiniz çok güzel görünüyor. Acaba benim gibi yaba...Kekiniz çok güzel görünüyor. Acaba benim gibi yabancılar için 'aldığı kadar un' yerine aşayı yukarı ne kadar un alacağını tavsiye edebilirmisiniz?Karen Hanimhttps://www.blogger.com/profile/07232063051898801580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1017817887388810529.post-9637507737739777842009-03-23T17:05:00.000+02:002009-03-23T17:05:00.000+02:00çok severim.sizinkide çok lezzetli duruyor.emeğini...çok severim.sizinkide çok lezzetli duruyor.emeğinize sağlık...<BR/>sevgiyle kalın,<BR/><BR/>www.meltemmutfakta.comAnonymousnoreply@blogger.com